bErEnTaM !


MYSPACE : Kami musuh anda wahai Facebook !

TWITTER : Takpe Facebook , aku back-up kau .

GOOGLE : DIAMMM ! aku ada semuanya .

MOZILA : Eh , tanpa aku , korang tidak boleh diakses .

IE : Wei Mozilla , sendri mau ingat ha . . gua kan ada !

MOZILLA : Lu pehal ? Kacau line orang jer !

IE : Lu dulu la mamat ! mengaku lu sorang jer boleh akses pada diorang tadi ! !

INTERNET : Sudah ! ! ! Jangan gaduh-gaduh ! Kalau aku takde , korang lagi la takde ! power tak aku ?

FACEBOOK : Hmmmm , akulah yang paling ramai di kunjungi . Jadi gua yang TERBAEKKKKKK ! !

YAHOO : Facebook , jangan riak . Kalau aku takde , mana boleh buat email !

GOOGLE : Yahoo , gua kan boleh buat email gak !

MAXIS , CELCOM , TMNET : (serentak ) Ehem ! Lu orang ingat kami ni kayu ? !

TNB : Diamlah korang ! nanti aku matikan elektrik , baru korang tahu siapa paling power !

# moral of the story is : 'kita janganlah mempunyai sifat riak dan takbur dalam diri . hal ini kerana , jika kita mempunyai sifat itu , diri kita akan menjadi bongkak dan sombong . so , mesti kita takkan mempunyai ramai kawan kan ? pandai-pandailah korang jaga tatasusila masing-masing . .


1 KomeN BerNaS:

surat chenta said...

haha nice . suka-2 . ^^