zAmAn CeLiK iT

bila kebosanan melanda diri ini , tangan mula menaip macam - macam seperti tidak mahu berhenti ... apa sahaja yang kita nak cari , semua benda hanya di hujung jari ... cepat dan mudah di dapati ... hanya klik dan masukkan link yang kita nak cari tu .. mudah bukan ? ? ?

bila dunia dah semakin maju , makin giat ekonomi negara kita membangun ... salah satunya ialah kenderaan bermotor ... dahulunya kita hanya memiliki kenderaan jenis ini sahaja ...


bila negara dah maju sedikit , tercipta lah kereta api , kapal terbang , kapal layar n macam - macam lagi ... sekarang kita ley tgk macam-macam jenis bentuk kenderaan ... ini saya senaraikan antara kenderaan yang menarik hati saya :


macam keranda plak bila ada kereta pattern nih



kereta kasut yang diperbuat dari kulit lembu !


macam mulut org bila di muncungkan


antara kereta terpantas di dunia


kereta yang boleh digunakan di darat dan air


boleh tumpang ke tu ?

okay ! itu antara kereta unik yang Farah dpt dr en Google ...
terima kasih yer en Google !

* jikalau ada kereta berbentuk love pun cantik gak ...

2 KomeN BerNaS:

Teenager Housemaid said...

errkk..
whoa unik sungguh kereta2 zaman skrg neh..-_-'
terutama yg bentuk kasut tu hehehe

FaraHaniF said...

yer btol2...
kasut tu betol2 diperbuat
dari kulit lembu ....
gerenti mahal punya..